2018 Yılında Trendliğini Kaybetmeyen Saç Tonları!

Hepimiz doğal saç renklerimizi kullanmak isteriz fakat mevsimlerin hızla değişmesiyle beraber saç renklerimiz de değiştirmek isteriz. Hepimizin takıntılı olduğu saç renkleri vardır. Fakat bu saç renkleri konusunda çoğu zaman kararsız kalırız. Bu kararsızlığımız yakışıp yakışmayacağı noktasındadır. İlk olarak yapmanız gereken beğendiğiniz saç renginin ten renginize yakışıp yakışmayacağıdır. Sonrasında en beğendiniz renk ve tonlarla keyfinizi sürebilirsiniz.

Trend saç renkleri

Biz kadınlar yılın hem sıcak hem soğuk aylarında sıra dışı ve ilgi çekici saç renkleri tercih ederek insanların ilgisini güzelliğimize, saçlarımıza çekmek ve göz kamaştırmak isteriz. Saçlar bizler için çok önemlidir. Saç rengi konusunda çok kararsızlık çekeriz. Ne rengin yakışacağına karar vermeyiz. Cesaret edemeyiz.

Özellikle plajlarda, davetlerde, özel günlerde, balo, düğün, nişan gibi organizasyonlarda saçlarımızın güzelliğini vurgulamak ve şık görünmek isteriz. Saç konusunda az kadın marjinal ve çılgın renkler tercih eder. Çoğu kadın genellikle karamel tonlarını tercih eder.

Karamel ve tonları saç renklerine ulaşmak için –> Karamel ve Tonları Saç rengi 2018

Trend saç renkleri

Bu yılın tonları olarak söyleyebileceğimiz saç renkleri geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yine; koyu sarı tonlar, gri, bakır karamel, siyah ve platin olarak ilerliyor. 2018 yılının en trend renkleri genellikle bu yönde tercih ediliyor.

Moda olacak saç renkleri

Son yıllarda sarı saç renklerinden yavaş yavaş daha marjinal gri, mor gibi saç renklerine tercihler başladı. Ama her kadın bu saç rengine cesaret edemeyebiliyor. Bu saç renklerine cesaret edemeyen kadınlarımız içinde Sarı saç renklerine ve tonlarını derledik.

Sarı saç rengi ve tonları için –> Sarı ve tonları Saç rengi 2018

2018 VAZGEÇİLMEZ SAÇ RENKLERİ;

Aşağıdaki galerimizde gördüğünüz küçük resimlerin üzerine tıklayarak/dokunarak tam boyut olarak inceleyebilirsiniz. Yön tuşlarıyla fotolar arası geçiş sağlayabilirsiniz.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

YARARLI BAĞLANTILAR:

SAÇ RENKLERİ 2018 MODASI

 

Beğendiğiniz saç modelleri ve yorumlarınız bizler için çok değerlidir. Lütfen değerli yorumlarınızı yorum aracığılıyla bizlere iletin.

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Bir Cevap Yazın