Bahar & Yaz Düğünlerine Saç Modelleri Önerileri

Bahar aylarının yaklaşması ile düğün sezonu da açılmaya başladı. Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi olan düğünler de saç modelleri kadınlar için çok önemlidir. Eğer Saç modelleri konusunda aklında soru işaretleri varsa hemen onlardan kurtul. Sizler için derlediğimiz bu saç modelleri; davetli de olsanız gelinde olsanız tercih edebileceğiniz saç modelleri arasında yer almaktadır.

GELİN SAÇI MODELLERİ

Standart saç modellerinden vazgeçemeyen gelinlerimiz ve kadınlarımız için bire bir olan ense de topuz saç modelini rahatlıkla tercih edebilirler. Gelinle pişti olmak istemeyen kadınlarımız da dağınık topuz saç modelini tercih edebilir. Topuz modeli diyoruz çünkü bahar ve yaz aylarında havaların sıcak olması sizleri ve saçlarınızı yorabilir. Bu da o özel gününüzde saçlarınızın bozulmasına ve sizlerin moralinin düşmesine neden olabilir. Bir başka tercihimi ise taçlı gelin saçı modelleri. Bu modeli saçlarınız da taçları seviyorsanız rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Son yılların trendi olan bu saç modeli vazgeçilmeziniz olabilir.

DALGALI SAÇ MODELLERİ

Bir diğer saç modelimiz dalgalı saç modelleri. Dalgalı saç modelleri yine kadınların sıklıkla tercih ettiği ve at kuyruğu saçlarla birlikte kullandığı modeller arasındadır. Dalgalı at kuyruğu saç modelleri son yıllarda hızla popülerleştiği ve trendliğini uzun yıllar koruyacağa benziyor. Bu saç modeli düğün davetlilerinin tercih edeceği abiyelerede mükemmel bir uyum sağlayacaktır.


İlginizi çekebilir: Abiye Saç Modelleri 2019


ÖRGÜ MODELLERİ

Örgü modellerinde en çok tercih edilen salaş örgü ve salaş örgülü topuz modelleridir. Bir çok farklı seçeneğe sahip olan örgü modelleri kolay ve pratik olması ayrıca şık ve göz alıcı yapısıyla sizleri düğünde farklı gösterecektir.


⇒İlginizi çekebilir: Örgü modelleri ve stilleri 2019


Sitemizde fotolar tam boyutta görüntülenmektedir. Yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz.

Site ana sayfasına ulaşmak için–> Topuz Saç Modelleri®

Bir Cevap Yazın