Düğün Saç Modelleri ve Makyaj Tercihleri!

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte düğün sezonu da açılmaya başladı. Düğünler herkes için önem taşır fakat kadınlar için daha farklı bir önemi vardır. Evlenen kişiler yakınımız, akrabamız, arkadaşımız olabilir. Onun için de biz kadınlar her zaman şık ve göz alıcı görünmek isteriz.

Şıklık ve göz alıcılığın temelinde elbisemiz ve saçlarımız yatar. Elbiseden kastımız her kadın düğünlerde genel olarak abiye tercihi yapar. Abiyelerimizi seçtikten sonra saç modeli seçmemiz gerekmektedir. Öncelikle nasıl bir abiye tercih edeceğinize karar vermeniz gerekmektedir. Abiyenizde dekolte olacak mı ve o dekolteyi nasıl bir saç modeli ile taçlandıracağınızı seçmelisiniz. Abiye saç modelleri tercihini daha öncelerde sizlere anlatmıştık.

Abiye Saç Modelleri için–> Abiye Saç Modelleri 2018-2019

Düğünlerde de genelde abiye tercihi yapılır. Fakat düğünlerde ne konumunda olacaksınız ona göre bir saç modeli seçmelisiniz. Gelin sizseniz şayet sizlere bir çok farklı saç modeli tercihi sunuyoruz.

Düğün Saç modelleri için–> Düğün Saç Modelleri 2018-2019

Makyaj tercihi yaparken biz gelinde olsanız, gelinin yakını da olsanız yada sadece davetli olsanız da porselen makyajı öneriyoruz.

Porselen Makyaj için–> 2019 Porselen Makyaj Nasıl yapılır?

Düğün Saç Modelleri 2018

Düğün Saç Modelleri 2018

Düğün Saç Modelleri 2018

Düğün Saç Modelleri 2018

Düğün Saç Modelleri 2018

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın