Ecaille Saç Rengi Tekniği ve Modelleri 2018!

Kadınların vazgeçilmezi olan saç renkleri her yıl sürekli olarak bir değişim içerisindedir. Modanın hızla değiştiği şu yıllarda sıklıkla tercih edilen renklerinden olan kahve ve sarı tonları saç rengi ile yapılan yeni bir trend ortaya çıktı. Bu trendin adı Ecaille tekniği saç rengidir.

Ecaille birbirine yakın 3 rengin karıştırılmasıyla ortaya çıkan yeni bir trenddir. Bu üç renk kahvenin tonları yada sarının tonları olarak tercih edilmektedir. İlk olarak ombre olarak düşünülse de  ombre saçın belli bir kısmına yada tutamına yapılan bir tekniktir. Ecaille tekniği saçın her yerine yapılarak doğal bir görünüm elde edilmesini sağlıyor.

ECAİLLE SAÇ RENGİ

Yurt dışında ve Ülkemizde tercih edilmeye başlanan bu saç rengi bir çok ünlü tarafından tercih edilmeye başlanmış. Kahve ve sarı tonlarından yapılan bu teknikle Dumanlı Sarı, Kum sarısı,Bakır kızılı ve Kestane tonları sıklıkla yapılır hale geldi.

ECAİLLE SAÇ MODELLERİ

Ecaille saç rengi tekniği düz, fönlü ve dalgalı saçlarla tercih edilmektedir. Saç rengi olarak harikulade bir renge sahip olan Ecaille tekniği sizlere şıklık, saçlarınıza hacim ve canlılık katacaktır.

YARARLI BAĞLANTILAR:

SAÇ RENKLERİ MODASI 2018

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

 

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Bir Cevap Yazın