Erkek Kısa Saç Kesimleri & Saç Modelleri 2019!

Erkek saç modellerinde ilk sıralarda yer alan kısa saçlar erkeklerin en çok tercih ettiği saçlar arasındadır. Bu saç modelleri son zamanlarda televizyon ekranlarında, sosyal medyalarda, moda haftalarında sık sık tercih edilen ve trend olan bu saç modelini sizler için derledik.

Erkek kısa saç modelleri

Biz erkekler de bakımlı ve tarz görünmek isteriz. Durum böyle olunca saç modelleri arayışına gireriz. Bu arayış doğrultusunda kendimize en çok yakışan saç modellerini ve saç kesimlerini tercih etmek isteriz. Son zamanların trendleri olan kısa saç modellerini detaylıca anlattık. En iyi erkek kısa saç modellerini derlediğimiz bu yazımızı detaylıca incelemenizi öneririm.

2019 Erkek Saç Modelleri

Kısa saç modelleri;

Karakteristik bir saç modeli olan kısa saçlar erkeklerin her zaman tercih etmek istediği fakat cesaret edemediği saçlar arasındadır. Bu saçlar 1 numaradan başlar 5 numaraya kadar devam eder sonrası da kısa saçlar olmaktan çıkar. Sizler için daha öncesinde derlediğimiz 3,4 ve 5 numara saçlara aşağıdan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Aşağıda galerimizde fotoğrafların üzerine tıkladığınızda/dokunduğunuzda tam boyutta görüntülenecektir. Yararlı bağlantılara aşağıdan erişebilirsiniz.

Erkek kısa saç modelleri

Erkek kısa saç modelleri

Kısa saçlar erkeklere erkeksi ve olgun bir görünüm katarlar. Bu tip saçlar için yapmanız gereken sakallarla tercih etmeniz olacaktır. Aksi halde kısa saçlar ve sakalsız bir yüz tipi sizleri olgun göstermenin aksine daha çocuksu bir hal katacaktır. O yüzden biz kısa saçlarla en az kirli sakalları tercih etmenizi öneririz.

3 numara saç modelleri;

3 numara saç modeli erkeklerin en çok tercih ettiği saçlardır. Bu saç modeli uzun yıllardır akım olan ve en çok tercih edilen saçlardır. Yazarınız olan ben 3 numara saçları yıllardır tercih ediyorum. Kirli sakalla tercih ettiğim bu saç modelinden çok memnunum, bakımı da gayet kolay sizlere de tavsiye ederim. 🙂

Erkek kısa saç modelleri

3 numara saçlar erkekler için şıklık göstergesidir. Özellikle şöyle bir algı vardır ki bir erkek 3 numara saç ile yakışıklıysa her zaman yakışıklıdır.

Erkek kısa saç modelleri


Yararlı bağlantılar: 3 numara saçlar için –> Trend olan 3 numara saçlar


4 numara saç modelleri;

Bu saç modeli karışık bir modeldir. 3 numaradan uzun olan bu saç modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Duruma göre şöyle bir tercih yapabilirsiniz. Yanlar 3 numara üstler 4 numara olarak tercih edebilirsiniz.

Erkek kısa saç modelleri

4 numara saçlar her erkeğin rahatlıkla tercih edebileceği bir aralıktır. Ne çok kısadır ne de çok uzundur. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Erkek kısa saç modelleri


Yararlı bağlantılar: 4 numara saç modelleri için –> En iyi 4 numara saç kesimleri


5 numara saç modelleri;

5 numara saç modeli kısa saç modeli tercih etmekten çekinen erkekler için bire birdir. Hem kendisine yakışıp yakışmayacağını görür. Hemde çok kısa olmadığı için sevmezse bile eski haline hızlı dönmesine olanak sağlar.

Erkek kısa saç modelleri

5 Numara saçlar son dönemlerde tv ekranlarında karşımıza çıkan ve en çok tercih edilen modeller arasında ilk sırada yer almaktadır. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada bu saç kesimi ve modeli kullanılmaktadır.


Yararlı bağlantılar–>En çok tutulan 5 numara saçlar


Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Yorumlar kapatıldı.