Kaplan Gözü Saç Rengi & Modelleri 2018

Son zamanların hızla trend olan saç renklerinden biriside Kaplan Gözü Saç rengidir. Son yıllarda en çok kahve ve tonları saç renkleriyle karşılaşıyoruz. Kahve ve tonları saç rengi Saçları canlı ve hacimli göstermektedir. İsminden de çıkarım yaptığınız bu saç rengi kaplanların gözünden esinlenilerek ortaya çıkmıştır.

KAPLAN GÖZÜ SAÇ RENGİ

Son zamanların trendlerinden olan ışıltı yöntemi kaplan gözü saç renginden oldukça fazla tercih edilmektedir. Kahve ve altın tonlarının kullanıldığı bu saç rengi saç uçlarına bal rengi atılarak da yapılıyor.

Yurt dışında ve Ülkemizde sıklıkla tercih edilmeye başlanılan Kaplan gözü saç rengi Saçları daha canlı ve şık göstermektedir. Bu saç rengini evde denemek isteyen kadınlarımıza kötü bir haberimiz var ki o da zor bir renk olduğu. Evde kendiniz istediğiniz rengi tutturamayabilir ve bu durum sizi üzebilir. En iyisi işin profesyonelleri olan kuaförünüze başvurmanız.

KAPLAN GÖZÜ SAÇ RENGİ KİMLERE YAKIŞIR?

Kaplan gözü açık ve buğday tenli kadınlara daha çok yakışmaktadır. Sıcak alt tonlu kadınların da sıklıkla tercih ettiği kaplan gözü saç rengini denediniz de bırakamayacaksınız.

KAPLAN GÖZÜ RENGİ SAÇ MODELLERİ

Kaplan gözü saç rengi Düz, dalgalı ve bukleli saçlarla çok şık olmaktadır. Saç renginin bu modellerle daha net bir şekilde gösterdiği ve yüz şeklinizi daha net bir şekilde ortaya koyduğu ortada. Sizlere tavsiyemiz hafif dalgalı saç modelleri ile bu saç rengini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

YARARLI BAĞLANTILAR:
2018 SAÇ RENKLERİ

 

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Bir Cevap Yazın