Özel günler için Abiye Elbise Tercihleri Karşınızda 2019!

Özel günler biz kadınlar için olmazsa olmazlardandır. Bu günlerde elbisesiz bir özel gün düşünülemez. Durum böyle olunca da biz kadınlara elbise arayışları düşer. Özel günlerimizde nasıl bir abiye tercih etmeliyiz? Bu konuyu sizler için detaylıca inceledik.

ÖZEL GÜNLERE ELBİSE TERCİHLERİ

Özel günlerde nasıl bir elbise tercihi yapacağınıza karar veremiyor musunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Sizlere en güzel elbiseleri derledik.

Bu yılın moda rengi mavi ve tonları olacağından hiç şüpheniz olmasın. Mavi ve tonları bu elbiseler beyaz tenli kadınlar için olmazsa olmaz renkler arasında ilk sırada yer almaktadır. Durum böyle olunca da biz sizlere mavi tonlarından ister uzun ister kısa bir elbise tercihlerini derledik. Karar vermesi sizin artık! 🙂

Uzun bir elbise tercihi yapıp yırtmaçlı olması da sizlere ayrı bir hava katacaktır. Yırtmaç biz kadınlar için önemlidir. Ama elbiseyi taşımak daha önemli bir olgudur.

Mavi bana yakışmaz diyorsanız kırmızı renk olabilir. Bu renklerden birisini seçtiğinizde emin olun günün göz alıcısı ve şıkı siz olacaksınız.

Yarı transparan bir elbise de yırtmaça alternatif olabilir. Dekolte tercihinizi sizlere bırakıyoruz. İsterseniz bu tercihi yaptıktan sonrasında elbisenizi saçlarınızla ve aksesuarlarınızla renklendirebilirsiniz.

Sitemizde fotolar üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda tam boyutta görüntüleme sağlamaktadır. Yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz. Bizlere beğendiğiniz gönderileri yorum aracılığıyla iletebilirsiniz.

Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Yorumlar kapatıldı.