Sıcak/Soğuk Tenlilere Uygun Saç Renkleri

Kadınlar son zamanlarda ten rengine bir hayli önem verir hale geldiler. Önem vermeseler bile artık sosyal medyalarda kadınların ten rengine uygun saç rengi seçilmesi gerekildiği öğretildi. Bizler de sizlere bunları daha önceki yazılarımız da anlattık.

Ten rengi her kadın için önem arz etmektedir. Kadınların büyük çoğunluğu ten rengi konusunda nasıl bir saç rengi seçeceklerine karar verememektedirler. İlk olarak ten renginizi ve cilt tonunuzu belirleyerek başlayalım.

Cilt alt tonu belirlemek için–> Cilt Alt Tonları 

Yukarıda bağlantımız da sizler için cilt alt tonunu ve ona uygun saç modellerini derlemiştik.

Ten Renklerinde iki adet ana ten rengi vardır; bunlar Sıcak ve Soğuk ten renkleridir. Soğuk ten rengi pembe ve mavi alt tonuna , sıcak ten rengi sarı alt tona sahip kadınlarda mevcuttur.

SICAK TENLİLERE UYGUN SAÇ RENKLERİ

Saç renkleri sıcak tenli kadınlara uygun saç renklerinin başlarında gelir. Yapılan araştırmalarda esmer kadınlara koyu tonlar, açık tenlerde ise her rengin uyum sağladığı görülmüştür.

Esmer tenlilere yakışan saç renkleri için –> Esmer Tene Saç rengi Tercihleri

Yukarıda galerimizde Sıcak tenliler uygun başlıca saç renklerini görebilirsiniz. Fotoğraflar tam boyutta incelenebilir olup yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz.

SOĞUK TENLİLERE UYGUN SAÇ RENKLERİ

  • PLATİN
  • KÜLLÜ SARI
  • KOYU SİYAH 
  • ŞARAP
  • AÇIK KAHVE VE TONLARI

Saç renkleri soğuk tenli kadınların en çok tercih ettikleri renkler arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın