Yüz şeklinize uygun sonbahar/kış saç stilleri 2018-2019!

Kadınlar saç modelleri bulmak için büyük çaba harcarlar. Özellikle sonbahar aylarına geçiş yaptığımız son günlerde nasıl bir saç modeli seçsek diye endişe taşıyorlar. Tabi bu endişelenenler arasında bende varım. Kendi endişelerimi giderdiğim için sizinkileri de gidermek istedim ve sizlere bu yazıyı derledim.

Sonbahar/kış aylarında biz kadınlar saç stilimizi değiştirmek isteriz. Yazın güneş, deniz ve kumun etkileriyle renklerde açılmalar saçlarda yıpranmalar olur. Bu yıpranmışlığı gidermek içinde güzel bir saç modeli arayışına gireriz. Bu saç modeli hem yüzümüze uysun hemde bizleri şık göstersin istediğimizden bir hayli zor karar veririz. Ama artık zor karar verme dönemi bitti sizler için derlediğimiz bu yazımızı okuduktan sonra kesinlikle kendinize uygun saç modelini seçecek ve vazgeçmeyeceksiniz. O zaman yavaş yavaş anlatmaya ve görsellerimizi görmeye başlayalım.

Öncelikle bir dipnot belirtmek isterim ki sitemizde görseller üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda tam boyutta görüntülenmektedir.

SONBAHAR/KIŞ SAÇ MODELLERİ

Sizlere her zaman bahsettiğimiz saç modellerinden birisi olan retro saç modelleri bu yıl yine moda haftalarında kendini göstermeye başladı. Retro saç modelleri günümüze kadar trendliğini hiç kaybetmemiş fakat ülkemizde çok sık tercih edilen saç modeli olmamıştır. Bu günden itibaren ülkemizde sıklıkla tercih edileceği konusunda eminiz.

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Sonbahar/Kış saç modelleri

Retro saç modellerinden bahsediyoruz ama retro saç modelinin kısa saçlarla olan stili sizlere daha ayrı bir hava katacaktır. Uzun katlı saç modelleri, kısa saç kesimlerinin trend olacağı sonbahar/kış modelleri fotolarda gördüğünüz gibidir. Her yüz şekline uygun olan bu saç modellerini denemek konusunda hala kararsızsanız sizleri aşağıdaki linkten 2019 saç modelleri yazımıza aktaralım birde oraya bakın. 🙂


–>2019 Saç Modelleri ve Kesimleri


 

Bu saç modelini seçtikten sonra nasıl bir makyaj yapacağız derseniz onları da sizler için derlemiştik. Aşağıdan sonbahar/kış makyaj trendleri yazımıza ulaşabilirsiniz.


–> 2018 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri


 

Bir Cevap Yazın