2019 saç kesim modellerine dair her şey!

Her kadın farklı saç modellerini, kesimlerini denemek ister. Biz kadınlar sürekli değişmek, özellikle saç kesimlerimizi değiştirmek isteriz. Kimi zaman mutlu hissettiğimizden değiştirir, kimi zaman da üzgünsek değiştirmek isteriz. Saçlarımızın bizi gösterdiği ve bizi yansıttığını düşünürsek neden saç kesimimizi değiştirmeyelim ki? 2019 Yılından saç kesim modelini değiştirmek ve farklı görünmek isteyen kadınlarımızı buraya alalım ve saç kesimlerimizi incelemeye başlayalım.

KLASİK-ÖZEL SAÇLAR;

Son zamanların belkide en çok unutulan ve en az tercih edilen saçları. Bu saç modeline geri dönüş yaparak eminiz mükemmel bir görüntü sağlayacaksınız. Yapmanız gerek tek şey eski unutulmaya yüz tutmuş saç modellerine geri dönmek.

90’LI YILLARIN ÖRGÜ SAÇLARI; 

90’lı yılların eskimeyen saçları olan örgü saçları denemeyen yoktur. Hatta deneyip bir daha vazgeçemeyenler vardır. Bunlardan biri de yazarınız ben. Bu saç modelleri ister örgülü ister örüp sonrasında serbest bırakarak tercih edebilirsiniz.

TOPUZLU SAÇLAR;

Kadınların neredeyse hepsi bu saç modelini tercih etmektedir ve etmiştir. Bu saç kesimi ve modeli biz kadınlar için olmazsa olmazlardandır. Bu saçlar can kurtarıcı saçlardır. Saç kesimleri arasında bu saçları saymazsak bir şeyler eksik kalırdı.

KISA SAÇLARA UYGUN BOB VE LOBLAR;

Saç kesimlerini anlatıp da kısa saçları anlatmazsak olmazdı. Kısa saçlar arasında yer alan bob ve lob saç kesimleri son zamanlarda ortaya çıkan ve sonrasında vazgeçilemeyen saç kesimleri arasındadır. Kısa saçları tercih eden kadınların olmazsa olmazı bu saçları sizlerde biraz cesaret ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ DALGALI SAÇLAR;

Dalgalı saçlar denilince aklınıza gelen o afro dalgaları, sizlerin evlerde yaptığınız o mükemmel dalgalar olmazsa olmazlardandır. Kısa uzun kesimler için rahatlıkla tercih edilen bu saçları sizlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

KAT KAT KATLI SAÇLAR;

Katlı saçları ne uzun ne kısa saçlar için tercih eden kadınlarımız şimdilerde saç uzunlukları ne kadar olursa olsun rahatlıkla katlı saçları tercih etmektedirler. Katlı saçlar biz kadınların son zamanlarda en çok tercih ettiği ister dışarıda ister evlerimizde kendimiz rahatlıkla yaptığımız saçlardır.


Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Yorumlar kapatıldı.