Yeşil saç renkleri ve ombre tercihleriyle inanılmaz olun!

Saç renklerine her gün farklı bir renk daha katılıyor. Aslında katılmıyor sadece tercih eden kadınların sayısı arttıkça dikkatimiz artıyor diyebiliriz. Marjinal diye nitelendirdiğimiz bir kesim tarafından tercih edilen fakat kadınların sevmesiyle yavaş yavaş herkes tarafından kullanılan bu saçlara gelin yakından beraber bakalım!

Yeşil renk saçları sadece marjinal olanlar tercih edebilir gibi bir algınız varsa hemen bu algıdan çıkmanızı öneririz. Çünkü bu saç renkleri herkes için. Sizler için!

YEŞİL SAÇ RENKLERİ

Bu saç rengini tercih eden ve tercih etmek isteyen herkese öncelikli önerimiz biraz cesaret. Yakışır mı yakışmaz mı sorusundan çıkarsanız bu saçları kolayca tercih edebilirsiniz.

Yeşil saçları dibi siyahla yani ombre saçlarla da tercih edebilirsiniz. Tümden yeşil olarak tercih edebilirsiniz. Bu saç renkleri eminiz sizlere farklılık katacaktır.

Ben marjinal görünmek istiyorum derseniz, orası başka tabi. Aşağıda galerimizde ki foto da sizler için bir alternatif olabilir.

Ben saçlarıma yeşil ombre yaptırmak istiyorum diyorsanız o zaman yeşil ombre saçları inceleyelim.

YEŞİL OMBRE SAÇLAR

Ombre saç rengi olarak yeşil seçeneği evet sizlere marjinallik olarak gelebilir. Ama bu sizi ilgilendiren bir konu asla dışarıdaki insanlar ne düşünür diye düşünmeden özgürce saçlarınıza istediğiniz saç rengini tercih edebileceğinizi unutmayın.

Yeşil-mavi arası bir renk ile tercih ettiğinizde de kıyafet konusunda sıkıntı yaşamadan rahatlıkla bu saçları kullanabilirsiniz.

Kahverengi saçlarınızla tercih ettiğiniz ombre modelleri için bir renk kaidesi yok istediğiniz rengi tercih edebilirsiniz. Tabi ki bizimkisi bir öneri.

Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Yorumlar kapatıldı.