2022’nin En Hit Kahkül Saç Kesimlerini Keşfedin!

80-90’lı yıllarda her kadının kullandığı kahküllü saç modelleri 2022 yılı ile birlikte tekrardan hit saç modeli arasına girmiş bulunmakta. Karakteristik bir saç olan kahkül, kadınları çok seksi, çekici ve alımlı göstermesinin yanında kullanımı da bir tık zor bunu belirtmeden geçmek istemedik.
Elbette her yüz tipine bütün kahkül modelleri gider diyemeyiz. Bu yazımız işte tam size göre. Yüz tiplerine göre kahkül modellerini gelin birlikte inceleyelim ve siz de kendinize yakışan modeli anında bulun!

MİKRO MODEL KAHKÜL

Cesur bir kahkül stili olan mikro model aslında pek tercih edilmez. Mikro model kahküller diğer modellere göre bir tık daha kısa olduğu için uzamasını beklemek ve şekillendirmek biraz zor olabilir. Genellikle ince suratlı kadınların tercih ettiği bu model cesur kadınların vazgeçilmezidir. Kleopatra kahkülü olarak da bilinir.

 

PERDE KAHKÜL MODELİ

2022 yılının en hit kahkül modellerinden olan bu model her saç tipine, rengine ve yüz tipine uyum sağlamaktadır. kullanımı da oldukça kolay olan bu modeli hem yanlarda hemde ortada kullanmanız mümkündür. Açık konuşmak gerekirse bizim de en sevdiğimiz ve cool bulduğumuz modeldir kendisi.

 

 

 

DÜZ VE GENİŞ KAHKÜL MODELİ

Bu model kahküllerin biraz daha düz saçlara hitap ettiğini düşünmekteyiz. İlk kesimden sonra kullanımı rahattır ancak bir süre sonra kahküllerinizi sadece ortada kullandığınız için uzamaya başlaması ile beraber görüş alanınızı kapatması da olası seçenekler arasındadır. görüntü olarak feminen bir kahkül modelidir.

 

 

 

PİXİE KAHKÜL MODELİ

Bu modeli genellikle kısa saçlı kadınlar kullanır. Aşırı maskülen ve feminen duran bu model de cesur modellerden biridir. Genellikle başkasında görüp çok beğendiğimiz ama kendimizin asla yaptıramayacağı model var ya işte bu model tam da böyle bir saç stilidir.

 

 

 

PERÇEM KAHKÜL MODELİ

Kahkül deyince akla gelen ilk modeldir aslında bu model. Her kadının da ilk kahkül macerasını perçem ile başlattığını düşünüyoruz açıkçası. Kullanımı rahat ve zamansız olan bu modelin modasının asla geçeceğini düşünmüyor ve her yüz tipine uygun olabileceğini söylemek istiyoruz.