En iyi 6 saç rengi trendleri 2019!

Son yıllar bize bir sürü şey verdi: Kraliyet düğünü ve bir yıldan daha fazla kılmaya layık saç renkleri. İşte aşık olduğumuz ilk 10 saç rengini sizler için derledik. 2019’un Canlı renkleri, tonları vs. her şey burada! Herkesten önce denemek isteyeceğiniz ve denedikten sonrasında da vazgeçemeyeceğiniz saç renkleri!

LİLA TONLARI:

Parlak lila tonları arkadaş grubunuza sızmak üzeredir. Şaşırtıcı bir şekilde, cilde genel olarak daha parlak bir görünüm veren bu renk düzeltici mavi alt tonları sayesinde sizlere harika bir görünüm sağlayacaktır. Gölgelendirme ile de mükemmel görüneceğinden emin olabilirsiniz.

BAL RENGİ OMBRE;

Sıcak, bal tonları bu yılın en çok aranan sarışını olarak hüküm sürmeye devam ediyor ve bu yaz güneşle altın tonları sizleri ışıl ışıl gösterecek. Güneş ile parlamış bu saçları dışarıdan gören birisi gözlerini sizden alamayacak. Sarışın olmak artık hayal değil.

KIRMIZI TONLARI;

Söylemekten nefret ediyoruz, ancak son yılların yumuşak, çilek sarısı tonları ve gül altınının özleri, unutulmuş saç rengi trendlerinin etiğine geçti. Ama sakin olun, pembe sevenler aynı tonlardaki daha koyu gölgelerle değiştirildiler, ateşli kıp kırmızılar gibi işte karşımızdalar.

PLATİN TONLARI;

Platin tonları her yıl düzenli olarak kullanan sayısının arttığı saç renkleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Beyaz ve sarışın tenlilerde istikrarlı bir yükseliş olacağını ve onların daha sık tercih edeceğiniz düşünüyoruz. Bu oranda, bu tonun bizi yeni yıla da taşıyacağını söylemek doğru olacaktır.

ŞAMPANYA TONLARI;

Renkli saç trendine atlamak için çok mu korktunuz? Şampanya o zaman sizin için mükemmel. Bir sarışın tonları değil, ama oldukça tam olarak bir  şampanya da değil. Her ışıkta farklı göründüğü için renk neredeyse tarif edilemez. Sarışın, esmer hiç fark etmez bu saç rengi tam anlamıyla her tene mükemmel durur.

BAKIR TONLARI;

Standart kızıl tonları istemiyorum diyen kadınlarımızı buraya alalım. Koyu bakır tonları bu yılda sizler için ayrıcalık sunmaya geliyor. Kırmızının neredeyse benzer tonu olan bu kızıl rengi için daha derin, güçlü ve parlak olacaktır. Yapmanız gereken tek şey cesur olmak.


Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Yorumlar kapatıldı.