Kısa saçlarınız için tarz önerileri!

Saçınızı kestirmek çok zor ve cesur bir karardır. Çünkü uzun zaman emekle baktığınız saçlarını kestirmek size zor gelebilir fakat cesaretinizi toplayıp saçınızı kesmeye karar verdiyseniz, onlar için bir saç modeli bulmanız çok önemlidir. En önemlisi, yüzünüze uygun bir kesim yapmak ve renk için uygun bir seçim yapmak zorundasınız. Sonucun en önemlisi saç stilinizi saç renginizle birleştirmenizdir.

Saç kesimi modeli, tarama şekli, rengi arzumuzdur, görünümümüz bizi önemli derecede etkiler. Yüz tipi, ağız, burun, göz için uygun saç modellerini seçmek lazım. Uzmanlardan yardım almak ve saçları profesyonellere emanet etmek en iyisidir. Yıllarca dönemler içinde bakıp besleyip uzattığınız saçlarınız bizim için baya önemli. Bizde bu önem için size 2017 kısa saç modellerini derledik.

Dalgalı , kısa küt, bob, simetrik saç modellerini sizler için araştırdık.

Bildiğiniz üzere artık her gün neredeyse trendler ve moda her gün hızla değişmektedir. Bu kadar hızlı bir değişime sahip olan moda dünyasında 2017  yılının ortalarına geldiğimiz bugünlerde kısa saç modelleri trend listesinin üst sıralarından aşağı inmeyecektir.

Yukarıda ve daha önce bahsettiğimiz bob saç modelleri , kısa küt ve asimetrik saç kesimleri neredeyse tüm yüz şekilleri için uygundur. Fotoğrafta gördüğünüz gibi, bir tarafı kısa, diğer tarafı uzun saç kesimi olan bu stil bu yıl çok ilgi odağı oldu herkes bu saç stiline yöneldi.

Son olarak, 2017’de kadınlar buklelerin yerleştirildiği kısa saç tercihlerini tercih edecek ve bu tercihle beraber ilgi çekici saç renklerine yönelecekler. Size de iyi karar vermek düşecek.

Saç şekli ve renginizde size bol şans diliyorum..

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

 

TOPUZSACMODELLERİ.COM

Bir Cevap Yazın