Platin Sarı Saç Rengi ve Tonları 2019!

Sarı saç renkleri ülkemizde kadınlar tarafından en çok tercih edilen renkler arasında ilk sırada yer almaktadır. 2019 yılının girişiyle birlikte bebek sarısı saç rengi ve platin sarısı saç rengi yine trendliğini kaybetmeden kadınların gözdesi olarak en çok tercih edilen saç renkleri arasında yer almaktadır.

Platin Rengi

Platin sarı saç rengi son zamanlarda sıklıkla sosyal medyalarda ve Televizyonlarda karşımıza çıkıyor olup denemeye cesaret edemeyen kadınlarımız için hem cesaret hemde fikir sahibi yapacak bir yazı derledik sizler için.

PLATİN SARI SAÇ RENGİ 2019

Sarı saç renginin biraz daha marjinal hali olan platin sarı saç rengi tam olarak sarı rengi  karşılamasa da beyaza yakın sarı diyebiliriz. Şuan mevcut sarı saçlarınız varsa platin sarı rengine ulaşmak için saç renginizi açtırmanızı öneririz. Bu sayede hem saçlarınız yıpranmaz hem sizler de istediğiniz renge ulaşmış olursunuz. Bu renk açma işlerini elbette kuaförünüz daha iyi yapacaktır fakat sizler de evde papatya suyu ile saç rengi açma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Sarı saç renkleri platin sarı

Sarı saç renkleri platin sarı

Sarı saç renkleri platin sarı

Sarı saç renkleri platin sarı

Sarı saç renkleri platin sarı

İlginizi çekebilir: Sarı Saç renkleri ve Tonları 2019

Sitemizde fotolar tam boyutta görüntülenmektedir. Üzerinde dokunduğunuz yada tıkladığınız da tam boyuta geçecektir.

Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın