2019 Fındık Kabuğu Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Fındık kabuğu saç rengi son zamanların en çok tutulan saç renkleri arasında ilk sırada yer aldığını daha önceki yazımızda sizler için derlemiştik. Kısaca tekrar hatırlatmak gerekirse fındık kabuğu saç rengi trendiliğini hiç bir zaman kaybetmeyecek bir saç rengidir.

Fındık kabuğu renk kimlere yakışır

Kumral tonlarına yakın olmasıyla birlikte yaz aylarının vazgeçilmez rengi olan bu renk doğal saç rengi arayan kadınların vazgeçilmez rengi olacaktır.


İlginizi çekebilir : FINDIK KABUĞU SAÇ RENGİ VE TONLARI 2019


FINDIK KABUĞU SAÇ RENGİ KİMLERE YAKIŞIR 2019

Fındık kabuğu saç rengi ten ayrımı yapmadan bütün tenlere uyum sağlamaktadır. Doğal, parıltılı ve sıcak bir renk olan fındık kabuğunu daha çok açık ten rengine sahip kadınlar tercih etmektedir. O zaman diyeceksiniz ki “sadece beyaz tenli  kadınlara mı yakışıyor bu saç rengi” hayır öyle değil. Fındık kabuğu saç rengi her tene uyum sağlar fakat yaşanılan bazı sıkıntılar mevcut. Bu sıkıntılardan biri saçlarla kaşların farklı renkler olarak kalması. Bunun için sizlere uyaralım saç renginizi fındık kabuğu renge çevirmek istiyorsanız kaşlarınızı da boyatmanızı öneririz.

Esmer kadınların açık, beyaz tenli kadınların koyu fındık kabuğu rengi kullanmalarını öneririz.

Fındık kabuğu renk kimlere yakışır

Fındık kabuğu saç renginin birçok tonu olduğu gibi ışıkta saç rengi konusunda farklılıklar da görülebilir.

Fındık kabuğu renk kimlere yakışır

Yukarıda ki görselde daha koyu görünen bu rengi ışık açısından dolayı farklı görmemiz normal ama aslında çok yakın renklerdir.

Fındık kabuğu renk kimlere yakışır

FINDIK KABUĞU SAÇ RENGİNİ KORUMA

Bu saç rengini kuaförlerde yada kendiniz evinizde rahatlıkla yapabilir, yaptırabilirsiniz. Fakat yukarıda dediğimiz gibi kaş konusunu unutmayınız.

Saç renginizi ilk günkü gibi korumak hepimizin başlıca istekleri arasında yer alır. Peki nasıl koruyacağız derseniz saçları düzleştirmek isterken saç renginizden olmayın. Saçlarınızı fazla ısıdan koruyunuz. Saçlarınız için uygun olan şampuanı tercih ediniz. Bu detaylara dikkat ettiğiniz sürece bir sıkıntı ile karşılaşacağınızı sanmıyoruz en azından kısa süreçte.

 

Fındık kabuğu renk kimlere yakışır

Fındık kabuğu renk kimlere yakışır

Fındık kabuğu renk kimlere yakışır

Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Saç renklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Yorumlar kapatıldı.