2018 Düğün Saç Modelleri ile Tarzınızı Zirvelere Taşıyın!

Düğünler hayatımızın her anında karşımıza çıkan organizasyonlardır. Düğünlerin belli bir zamanı, tarihi yoktur. Her an her zaman olabilirler. Ama genelde yaz mevsimlerinde daha çok tercih edilir. Yazları düğün sezonudur. Mekanlar seçilir. Evlenecek genç kızlar, gelin adayları yada gelin akrabaları o günü iple çeker. Açıkçası düğünler olmazsa olmazlardır. Hayatımızın her evresinde kimi zaman yakın bir akrabamız, kimi zaman abimiz, kimi zaman ablamız, kimi zamanda can ciğer dostumuz evlenir. Bu günler onların en mutlu en unutulmaz tarifsiz günleridir. Tabi zamanı geldiğinde sizinde böyle bir gününüz olacak.

İnsanlar düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister. Evlenen kişi de böyle olsun ister yada evlenen kişinin yakını da o günü fotoğraflarla videolarla süsler. Çünkü o gün özeldir ve özel kalmalıdır. En güzel makyajlar yapılır çünkü o gün önemli olan geline benzemeden en şık ve gösterişli olmaktır. Peki bu kadar özel , anı dolu bir gün için; hayatınızın olmazsa olmaz parçası olan saçlarınız için ne yapmaya karar verdiniz.

 

Gelinler için bir çok saç modelleri zaten mevcut. Taçlı gelin saçları, topuzlu bukleler, dalgalı maşalı saçlar ve daha bir çok saç modeli zaten gelinler için ayarlanmış. Peki sizler geline benzemeden en iyi saç modelini seçeyim diyorsanız şimdiden söyleyelim doğru yerdesiniz. Ama öncelikle gelinin yaptıracağı saç modelini bilmenizde fayda var diye düşünüyorum. Ben nereden bilebilirim ki dediğinizi duyar gibi olduk. Onun için sizlere 2018 düğün saç modelleri derledik.

Saç modelinizi seçmeden önce elbisenizi ayarlamalısınız. Saç modeli seçmek sonraki işiniz olmalı. Yaz düğünlerinde elbiseyi ayarlarken havanın sıcaklığını da gözardı etmemek lazım. Çoğu kadınlarımız havaların sıcak olduğunu unutuyor ve sıcaklıkla beraber saçları bozuluyor. Bu bozulmayı istemiyorsak daha rahat elbise ve rahat saç modeli seçimi yapmalıyız. Ve iki kat saç dondurucuları kullanmalısınız. Kimse bu kadar önemli bir günde morali bozulsun istemez. Saç modeli seçmek sonraki işiniz olmalı.

En önemli adım olan saç modelinize seçtikten sonra makyajınızı karar verin. Dipnot: Saçlarınız boyatmayı düşünüyorsanız cilt alt tonunuzu belirleyin. Sonrasında cilt alt tonunuzu belirledikten sonra saçlarınız boyatın. Saçlarınızı boyattıktan sonra da saç modelinizi seçerken yüz şeklinize uygun saç modelinizi seçin. Kadınlarımızın çoğu cilt alt tonunu bilmedikleri için nasıl bir renk seçeceklerine karar veremiyorlar. Cilt alt tonuna göre saç rengi seçmek önemli bir adımdır. Tabi yüz şeklinizi belirlemekte.

Cilt alt tonunuzu öğrenmek için –> Cilt Alt Tonu Belirleme

Aşağıda galerimizde kendinize uygun olan saç modelini seçtikten sonra aksesuarlara geçebilirsiniz. Aksesuarlar da önemli bir adımdır. Sizleri tamamlar. En son Düğün saç modeliniz ile hazır, şık ve gösterişli olacağınızdan emin olabilirsiniz, rahatça fotoğraflara katılabilir, bol bol unutulmaz hatıra bırakabilirsiniz.

 

2018 DÜĞÜN SAÇ MODELLERİ

Aşağıda ki galerimizde fotolar tam boyutta görüntülenmektedir. Yön tuşlarıyla fotolar arası geçiş sağlayabilirsiniz.


Ana sayfa için –> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın