Kumral saç renkleri ve tonları 2018!

Kumral saç rengi son zamanların trend olan saç renkleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Bu saç rengi saçlara ayrı bir hava kadınlara da ayrı bir şıklık katmaktadır. Birçok ton rengine sahip olan bu saç rengi değişiklik yapmak isteyen kadınlar için birebirdir.

Kumral ve tonları saçlar

Kahve ve sarının karışımı ortaya çıkan kumral saç rengi her ortama uyum sağlamaktadır. Doğal bir görünüm isteyen kadınlar için ideal bir renktir. Platin rengi saçlara sahip kadınlar kumral saç rengine geçme konusunda daha şanslıdırlar.

Açık, koyu kumral saç renklerinin yanında Kızıl,bakır,küllü ve Dore kumral renk seçenekleri de mevcuttur.

KUMRAL SAÇ RENKLERİ 2018

KIZIL KUMRAL SAÇ RENGİ

Kızıl kumral saç rengi kızıl seven kadınlar için ideal bir tercih olacaktır. Kızılın güzelliği ve kumralın doğallığıyla şıklık katacaktır.

BAKIR KUMRAL SAÇ RENGİ

Bakır kumral saç rengi sizlere sıcak bir görünüm sağlayacaktır. Daha çok yaz aylarında tercih edilen bu saç rengi her ortama uyum sağladığı gibi plajlarda, sahiller de sizlere ayrı bir hava katacaktır.

KÜLLÜ KUMRAL SAÇ RENGİ

Küllü kumral saç rengi sıcak alt tonlu cilt tipine çok uyum sağlamaktadır. Genel olarak her cilt tipinin rahatça kullanabileceği saç rengi olan küllü kumral saç rengi beyaz tenli kadınlara daha çok yakışmaktadır.

DORE KUMRAL SAÇ RENGİ

Dore kumral saç renginin farklı bir havası vardır. Türkiye’de en çok tercih edilen saç rengi Dore kumral saç rengidir. Yurt dışında da Beyonce gibi bir çok ünlünün tercihi olan bu saç rengi her ten rengiyle uyum sağlayan asil bir renktir.

KUMRAL SAÇ KİMLERE YAKIŞIR?

Sarışın kadınlara daha çok yakışan kumral saç rengi beyaz tenli kadınlara daha çok yakışmaktadır. Kahve saç tonlarının ve kumral tonlarının dore rengi beyaz tenli kadınlara yakışmaktadır.

Cilt alt tonunuzu öğrenmek için–> Cilt alt tonları ve model tercihleri.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın