Nişan Saç Stilleri 2019 Trendleri!

Nişan; insanların hayatında bir kez olan bir eylemdir. Kelime anlamı olarak evlenmek için insanların birbirine verdiği sözdür. Bir nevi evliliğe atılan ilk adımdır. İnsanların birbirini tanıdığı süreçte aileler arası yaptıkları törendir.

Nişan ve nikah saç stilleri

Birçok kadının en büyük hayalidir evlilik. Evlenmek için adım atılan bu yollar da nişan,söz,nikah,kına,düğün organizasyonları olur. Nişanlar genellikle aileler arasında olduğundan dolayı çok kalabalık olmazlar. Biz kadınlar her zaman her yerde en şık kişi olmak isteriz.

Kadınlar için saç modeli ve elbise seçimi çok önemlidir. Daha aylar öncesinde hazırlıklar yapılır kıyafetler seçilir, Saç kesimi ve saç modeli aylar öncesinden belirlenir. Nişan saç modellerinizi seçerken yüz şeklinizi belirlemeniz gerekmektedir. İlk adım olarak yüz şeklinizi seçtikten sonra kıyafet, elbise seçimi yapmalısınız. En son saç modeli seçiminize karar vermelisiniz. Saç modeli seçimi en önemli adımlardan birisidir.

NİŞAN SAÇ MODELLERİ;

Nişan saç modellerinde en çok tercih edilen dağınık topuz saç modelidir. Topuz saç modeli yıllardır her yerde her zaman tercih edilen saç modelleri arasında yer almaktadır. Topuz saç modelini her türü ister dağınık ister ense olsun her zaman her yerde tercih edilebilir.

Dalgalı saç modelleri oldukça sık tercih edilmektedir. Fakat dalgalı saç modelleri daha çok açık alanlarda yapılan nişan törenlerinde tercih edilmelidir.

Elbise modelinize ve dekoltenize göre salaş saç modellerini tercih edebilirsiniz. Salaş saç modelleri ortam ayırt etmeden her yere uyum sağlamaktadır. Tek dikkat etmeniz gereken nokta dekoltenizi kapatmayacak bir model seçiminiz olacaktır.

Salaş saç modellerine ulaşmak için –> Salaş Saç Stillerine dair her şey!

Düz fönlü saç modelleri genelde her kadının tercih ettiği saç modelleri arasında yer alır. Düz saçlar yıllardır tercih edilen saç modelleri arasındadır. Saç kesim tarzı farklı modellere izin vermeyen kadınlar saçlarına fön çeker yada çektirip öyle giderler. Eğer uğraşmak istemiyorsanız fönlü saç modelleriniz ile nişanlara katılabilirsiniz.

Nikah Saç modellerine ulaşmak için –> Nikah Saç Stilleri ve Trendleri.

Yıllardır en çok tercih edilen saç modellerini sizler için derledik. Muhakkak kendinize uygun bir saç modeli seçeceğinize eminiz.

Aşağıda ki galerimiz de üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda fotolar tam boyutta incelenebilir olup, Yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Bir Cevap Yazın