Örgülü Saç Modelleri 2018 İle Yeni Yıla Hazır Olun!

Örgü saç modelleri çocukluktan bu yana öğretilen ve hali hazırda kullandığımız saç modelleri arasında yer almaktadır. Kimi zaman kendimiz yapmaya çabalarız, kimi zaman arkadaşımız, annemiz yada bir yakınımız vasıtasıyla yaptırırız örgü saç modellerini. Yıllardır süren ve popülaritesini hiçbir zaman kaybetmeyen örgü saç modelleri daha uzunca yıllar varlığını hissettirecege benziyor.

Örgü saç modelleri yıllardır gelen süreçte bazı değişimlere uğramış olsa da her zaman çok tutulan saç modelleri arasında olmayı başarmıştır. Her yıl yeni doğan ve doğacak olan trendleri sizler için derledik.

Örgü saç modelleri bir çok örgü modelini içerisinde barındırmaktadır. Bizlere çocukluktan bu yana öğretilen örgü modeli balıksırtı saç örgüsüdür. Biz sizler için hepsini derledik.

Bunlar;

  • Topuz örgü modeli
  • Balıksırtı örgü modeli
  • Dağınık örgü 
  • Kroşe örgü 
  • Dağınık örgü
  • Sık örgü 
  • Salaş örgü 

modelleri ile birçok örgü modelini bir arada barındırıyor. Aslına bakacak olursak bir çok saç modeli örgü saç modeliyle kombinlendiğinde güzel ve şık bir görünüm ortaya çıkıyor. Trendliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek örgü modellerini sizler için hazırladım.

Yukarıda ki örgü modellerine ulaşmak için –> Örgü Saç Modelleri

Galerimizde fotolar tam boyutta gösterilmektedir. Yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz.

TOPUZ ÖRGÜLÜ SAÇ MODELİ

Topuz saç modelleri yıllardır en çok tercih edilen saç modelleri arasındadır. Bir de örgü saç modeli ile birleşince daha ayrı bir havası olmaktadır. Topuz örgülü saç modelleri sizlere şık ve estetik bir hava katacaktır. Yıllardır popülerliğini kaybetmeyen topuz saç modeli ile örgü saç modeli daha bir çok yıl trendliğini koruyacaktır.

SALAŞ (DAĞINIK) ÖRGÜ SAÇ MODELİ

Salaş saç modeli son zamanlarda hızla trend olan saç modelleri arasında yer almaktadır. Aslında dağınık örgü saç modelleri ile aynıdır. Salaş örgü saç modeli en çok topuz saç modeli ile tercih edilmektedir.

DALGALI ÖRGÜ SAÇ MODELİ

Dalgalı saç modeli kadınların en çok isteyip de ulaşamadığı kendileri yapmak yada yaptırmak zorunda oldukları saç modellerinden birisidir. Yeni çıkan saç aletleri ile artık dalgalı saç modellerine ulaşmak kolay. Yıllarca popülerliğini kaybetmeyen dalgalı saç örgü modeli yine olduğu yeri koruyarak daha çok uzun yıllar yapılacak saç modelleri arasındadır.

Okul için saç örgüsü modelleri–> 2018 OKUL SAÇ MODELLERİ

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

Ece Gundogdu

Saç bakımı, makyaj teknikleri üzerindeki araştırmalarımı burada paylaşacağım.

Bir Cevap Yazın