Abiye elbise modelleri ve saç stilleri kombinleri 2019!

Abiye modelleri mi arıyorsunuz? Abiyelere hangi saç modelleriyle güzel olur? Bu soruların cevaplarını sizler için derledik. Abiye saç modelleri kadınların vazgeçemediği ve en çok merak ettiği saç modelleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu saç modellerini seçmeden önce sizlere uzun uzun anlattığımız abiye modellerine önce bir geçelim sonrasında o abiyelere nasıl bir saç modeli seçeceğiniz konusunda yorumlarımızı yapalım.

ABİYE MODELLERİ

Abiye kadınların düğünlerde , kınalarda sıklıkla özel günlerde seçtiği saç elbiselerdir. Bu elbiseleri seçerken öncelikle nasıl bir özel güne giyeceğinize karar vermelisiniz. Sonrasında ise ona uygun abiye modellerini seçebilirsiniz. Abiyeler genellikle uzun boydan elbiselerdir tercihinize göre de kısa olanları tercih edebilirsiniz. Abiye tercihinizi yaptıktan sonrasında yapacağınız ilk hamle dekoltesine bakmak olacaktır. Dekolteli bir abiye tercih ettiyseniz saç modelinizi ona göre seçmelisiniz. Yada dekoltenizi saçlarınız ile kapatabilir farklı bir hava katabilirsiniz.

Dantelli ve işlemeli abiyeler bu yılın en çok tercih edilenleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Aşağıda galerimizde abiyeleri detaylıca inceleyebilirsiniz. Galerimizde fotolar üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda tam boyutta görüntüleme yapmaktadır. Yön tuşlarıyla fotolar arası geçiş sağlayabilirsiniz.


Abiye modelleri 2018-2019

Abiye modelleri 2018-2019

Abiye modelleri 2018-2019

Abiye modelleri 2018-2019

Abiye modelleri 2018-2019

ABİYE SAÇ MODELLERİ

Yukarıda galerimizde incelediğiniz gibi sıklıkla tercih edilen abiye modelleri boydan, dantelli ve işlemeli olanlardır. Bu elbiselere tercih edeceğiniz saç modelleri sıklıkla toplu olmalıdır. Kadınların çoğu topuzla beraber tercih etmektedir. Elbisenizle saç renginizin uyumu sizleri daha şık gösterecektir. Eğer dekoltenizi biraz olsun kapatmak istiyorsanız salık saç modellerini de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Salık ve dalgalı saç modelleri sade bir abiye ile sizleri ışıl ışıl gösterecektir.

Abiyeli saçlarınızı taç gibi aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz. Eğer dilerseniz sizler için daha öncesinde uzun uzun derlediğimiz abiye saç modelleri yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.


İlginizi çekebilir: Abiye saç modelleri 2018-2019


Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın