2018 Kışına uygun Saç renginizi Seçtiniz mi?

2018 yılının gelmesiyle kadınlarımız moda haftalarında trend olan saç renklerini araştırmaya başladı. Havaların soğumasıyla beraber saç renklerinde daha koyu tonlara geçiş yapmayı düşünen kadınlarımız bu yazımız tam size göre.

Saç renkleri kadınlar için olmazsa olmazlardandır. Saç rengini değiştirmeyen kadın sayısı günümüzde çok azdır. O da saçlarının kırılmasından dolayı yılgınlığa düşen veya doğallıktan yana olan kadınlarımız saç renklerini pek değiştirmek istemez. Saç kadınların en temel değişim sebebidir. Kadınlar saç renklerini değiştirdiklerinde yenilenmiş yeniden doğmuş gibi hissederler.

Kış aylarında saç rengi değiştirmek en mantıklı hamledir. Saçlar boyalardan dolayı sürekli yıpranırlar. Boyanın verdiği yıpranmışlıktan kurtulmak istiyorsanız en mantıklı hamle doğal saç renginize dönmenizdir. Bu geçiş sürecini de şapka ve bere ile kapatabilir hem saçlarını eski doğallığına kavuşur hem de sizler yeni bir tarz elde etmiş olursunuz.

Saç bakımı için –> Saç bakımında Hindistan Cevizi Yağı

Fakat diyorsanız ki ben saçlarımın doğal halini sevmiyorum, boyatmadan duramam o zaman sizler içinde seçeneklerimiz mevcut. Gelin beraber inceleyelim.

KAHVERENGİ VE TONLARI

Kış aylarının vazgeçilmez rengi kahve ve tonlarıdır. Birçok tona sahip olan kahverengi rengi sizlere şıklık ve canlılık katacaktır. Kahve renkleri son zamanların en çok tercih edilen saç renkleri arasında yer almaktadır. Kadınların çok sevdiği çikolata kahve saç rengi son zamanlarda yeniden trend olup daha uzun yıllar bu popülaritesini kaybetmeyeceğe benziyor. Açıktan koyuya bir çok seçeneği ile kadınların dikkatini çeken çikolata kahve saç rengi sizlere estetik bir görünüm katacaktır.

Kahve ve tonları saç renklerine ulaşmak için –> KAHVE SAÇ RENKLERİ 2018

2018 Saç renkleri için –> Moda Saç Renkleri 2018 Kataloğu 

Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın