Didem Balçın Saç Modelleri & Saç Rengi!

Didem Balçın; 1982 Doğumlu güzel oyuncu Sevgili Dünürüm, Firar dizilerinde rol almış Çakallarla Dans filminde de Fatma karakterine hayat vermiştir. Çakallarla Dans filmiyle hayatımıza net bir şekilde giriş yapan güzel oyuncu bir çok dizi , film ve tiyatro da oynamıştır.

Yayın hayatına yeni başlayan Yalaza dizisinde Alev Yanardağ karakterine hayat veren güzel oyuncu bekar bir kadını canlandırmaktadır.  Yalaza kelime anlamı olarak alev demektir. Trakya bölgesinde de eğlence anlamını karşılamaktadır.

Oyunculuğunun dışında makyajı, saç modelleri ve saç rengi ile de dikkatleri üzerine toplayan, dillerden düşmeyen güzel oyuncunun saç modelleri ve saç rengini sizler için derledik.

Didem Balçın Saç Rengi;

Doğal saç rengi kahverengi olan oyuncunun Bakır ve kahve karamel saç renklerini tercih etmiştir. Yalaza dizisinde kahve karamel saçları ile son derece şık olmuştur.

 Didem Balçın Saç Modelleri;

Didem Balçın saç modelleri olarak Dağınık topuz, Kahküllü, Kıvırcık saç modellerini tercih etmektedir. Oynadığı rollere göre dalgalı saç modellerini de tercih ettiği de görülmektedir.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın