En İyi Erkek Saç Modelleri & Saç Kesimleri 2019-2020!

Son zamanların hızlı trendleri arasında olan erkek saç modellerine her gün bir yenisi ekleniyor. 2019-2020 yılında erkek saç stilleri moda dergilerinde, tv ekranlarında boy göstermeye başladı. Sıklıkla orta uzunlukta tercih edilen saç modelleri ne uzun ne kısa seviyede tam orta boyda tutulmuş. Saçlarında değişiklik yapmak isteyen erkekleri şöyle kenarı alalım ve hemen anlatmaya başlayalım.

2019-2020 ERKEK SAÇ MODELLERİ

DALGALI SAÇ MODELLERİ

erkek saç modelleri 2019-2020

erkek saç modelleri 2019-2020

Dalgalı saç modelleri yıllardır devam eden ve bu yılda kendinden bir şey kaybetmeyen saç modeli olarak moda haftalarında boy göstermeye devam ediyor. Saçlarınızı kestirmeden yapabileceğiniz bu saç modelini rahatlıkla tercih edebilir ve jöle, wax sayesinde kolaylıkla dondurabilirsiniz.

SALAŞ SAÇ MODELLERİ

erkek saç modelleri 2019-2020

erkek saç modelleri 2019-2020

Erkeklerin en sevdiği saç modelleri arasında yer alan ve yapımı kolay saç modelleri arasında yer alan salaş saç modeli bu yılın trendleri arasında ilk sıralarda olacağa benziyor. Bu saç modelinin bir çok artısı vardır bu artılardan biride isminden de anlaşılacağı gibi sizlere salaş ve rahat bir hava katacaktır. Bu saç modeli en çok kıvırcık saçlı erkeklere yakışmaktadır. Bukleler sayesinde rahatlıkla şekil alan bu saç modelini saçlarını değiştirmek isteyen arkadaşlara tavsiye ediyoruz.

ÖN KISIMLARI UZUN SAÇ MODELİ

erkek saç modelleri 2019-2020

erkek saç modelleri 2019-2020

Erkeklerin çoğunun tercih ettiği bu saç modelini sende kolaylıkla yapabilirsin. Bu saç modeli en kolay yapılan ve en çok tercih edilen saç modelleri arasında yer almaktadır. Sürekli tercih edilmesinin nedeni yıllardır gelen sürede saçların alışmasından dolayı farklı saç modeline kolaylıkla uyum sağlayamaması. Saçlar öyle yapılardır ki bir kaç ay o saç modelini yaptıktan sonrasında sizleri yormadan kolaylıkla tarak yardımıyla yapılır. Bu saç modelini tercih eden ve vazgeçmek istemeyen arkadaşlara saygımız sonsuz.

UZUN SAÇ MODELLERİ

erkek saç modelleri 2019-2020

erkek saç modelleri 2019-2020

Uzun saçlar erkeklerin son zamanlarda tercih ettiği saç modelidir. Bazı erkekler kadınlardan bile daha uzun saçları sevmektedir. Uzun saçlar güzel olsa da uzatmak ve bakım yapmak gerçekten sabır işidir. Bu sabra sahibim diyorsanız hemen hiç beklemeden saçlarınızı uzatmaya bırakın. Uzun saçların bakımını saç bakım kremleri ile yapabilirsiniz. Uzun saçın bazı dezavantajları vardır. Bunlardan bazısı saçlar hızlı dağılır ve sürekli kuaföre gitmek durumunda kalabilirsiniz.

DÜZ SAÇ MODELLERİ

erkek saç modelleri 2019-2020

Erkek saç modelleri 2019

Bu model son zamanlar trend olup keratin, saç düzleştirici vs. yardımıyla saçların düzleştirilmesiyle çıkmıştır. Önü uzun saç modelini benzeyen bu saçların o saç modelinden tek farkı saçların arkaya doğru taranıp düzleştirilmesiyle meydana gelir.

ATKUYRUĞU SAÇ MODELLERİ

Erkek saç modelleri 2019

Erkek saç modelleri 2019

Atkuyruğu saç modeli artık her yerde karşımıza çıkmaktadır. Düz saçlara sahip erkeklerin saçlarını uzatıp arkadan bağlamasıyla meydana gelen bu saç modeli uzun yıllar trendler arasından inmeyeceğe benziyor.

KAHKÜL MODELLERİ

Erkek saç modelleri 2019

erkek saç modelleri 2019-2020

Kahkül modelleri yıllardır kadın erkek ayrımı yapmadan herkes tarafından sıklıkla tercih edilen saçlardır. Bu yılda trend olan bu saç modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

KIVIRCIK MODELLER

erkek saç modelleri 2019-2020

erkek saç modelleri 2019-2020

Kıvırcık saçlara sahip erkeklerin her zaman artısı olduğunu söylemişimdir. Ondan için bu durum eksi gibi görünsede bu saç modeli isteyenin ulaşamadığı, sahip olanların pekte memnun olmadığı saç modelidir. Uzun yıllar trend olan bu saç modeli yine trendliğini kaybetmiyor ve moda haftalarında karşımıza çıkıyor.

YANLARI KISA ÜSTÜ UZUN SAÇ MODELLERİ

erkek saç modelleri 2019-2020

erkek saç modelleri 2019-2020

Son zamanların trend saç modelleri arasında yer alan bu modeli dışarıda herkes tercih etmeye başladı. Bu saç modelini at kuyruğu ile tercih eden bir çok arkadaş var. Bu model trendlerden uzun yıllar inmeyeceğe benziyor. Yapmanız gereken saçlarınızı yanlarını kısa kestirip üstünü uzun bırakmanız. Tabi ki uzunluk seviyesini sizlerin isteğini kalan bir şey. İsterseniz atkuyruğu gibi bağlayacak seviyede uzatırsınız isterseniz de model verecek uzunlukta tutarsınız.

TOPUZ STİLLERİ

erkek saç modelleri 2019-2020

erkek saç modelleri 2019-2020

Uzun saçlara sahip erkeklertitle=”erkek saç kesimleri ve modelleriin en çok tercih ettiği saç modelidir. Saçların her tarafı uzun olması ve saçları açık gezmeyi sevmeyenlerin tercihi olan bu saç modeli yıllardır süregelen ve en çok tercih edilen saç modelleri arasındadır. Bu saç modelini tercih eden erkeklerin sıklıkla uzun sakallarla tercih etmesi ve moda haftalarında hep uzun sakallı erkeklerin yer alması bu yıl ve 2019-2020 yılında böyle tercih edileceğe benziyor.

 

Sitemizde fotolar üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda tam boyutta görüntüleme yapmaktadır. Yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz.

 

Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Yorumlar kapatıldı.