Lob saç modelleri ünlülerin tercihleri 2018-2019!

Lob kesim saçlara mı geçmek istiyorsunuz? Lob saç modelleri kadınların son zamanlarda en çok tercih ettiği saçlardan biridir. Lob kesim saç omuz hizasında kesilen saçlar için kullanılmaktadır. Moda haftalarında yeni kesim lob modelleri yavaş yavaş düşmeye başladı. Bu modelleri sizler için uzun uzun derledik.

Son zamanların en çok tutulan omuz hizasında kesilen lob saçlara hazır mısınız? Lob saçlar omuz hizasında kesilen saçlar olduğu için uzun saçları tercih eden kadınlarımız kolay kolay omuz hizası saçlara geçemezler. Saçlarınız orta uzunlukta ve kırıklarını aldırmak istiyorsanız bu saç modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Cesareti olmayan kadınlarımız için saçların kırılmasından ise kırıklarını aldırmalarını tavsiye ederiz. Lob saç kimlere yakışır? diyorsanız eğer hemen içeriğimizi anlatmaya başlayalım .

LOB SAÇ MODELLERİ 2018-2019

2018-2019 yılının en gösterişli saç modeli olan bu saçlar Dua Lipa’dan ,Vanessa Hudgens’a kadar bir çok ünlü isim tercih etmektedir. Aşağıda galerimizde bu saç modellerine rahatlıkla erişebilirsiniz. Galerimizde fotolar üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda tam boyutta görüntüleme yapmaktadır. Yön tuşlarıyla fotolar arası geçiş sağlayabilirsiniz.

Site ana sayfası için –> Topuz Saç Modelleri

Lob saçlara dair her şey için –> 40 Farklı Lob Kesim Modelleri 2019

Bir Cevap Yazın