Nişan Saç Stilleri 2017 Trendleri

Biz bayanların en stresli anlarından biriside nişan törenleri.. Elbise seçimi yapılır fakat en streslisi de saç modelidir. Bu stresi azaltmak için sizlere 2017’nin nişan saç modellerini derledik.

Nişan törenlerinde elbiseleri saçlarımız tamamlar. Sade ve güzel saçlarla ve elbisenizle nişanınızda gözde olabilirsiniz. Sade saçlar her zaman sizin için daha güzel olur unutmayın ki karışık saçlar elbisenizi de kapatacaktır.  2017 yılında nişan törenlerinde nişan yapılan yere bağlı olarak topuz modeli daha çok öne çıkmaktadır. Dalgalı hacimli topuz özellikle sıklıkla tercih edilmektedir.
Bu tercihler yaşa,zevke ve kişiye bağlı olarak da değişebilmektedir.

 

 

Yandan ya da tam ortadan toplanmış bir topuz modeli de oldukça şık duracaktır. Topuzunuzun gevşek mi ya da sıkı mı olacağında kıyafetiniz olduğu kadar yüz şekliniz de belirleyici bir etkendir. Yine aynı şekilde, topuz, atkuyruğu modelleri kıyafetinizle uyumu doğrultusunda tercih edebilirsiniz

Nişan Saç Modelleri 2018 yazımıza ulaşmak için –> 2018 Nişan Modelleri.

 

NİŞAN SAÇ MODELLERİ GALERİSİ

Fotolar üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda tam boyutta görüntülenebilir olup, Yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

YARARLI BAĞLANTILAR:

2018 NİŞAN SAÇ MODELLERİ

Abiye saç modelleri 2018 & 2019 önerileri

Bir Cevap Yazın