Salaş Örgülü Topuz Stilleri Karşınızda!

Salaş kelime anlamıyla dağınık, özenilmemiş anlamlarını karşılamaktadır. Salaş örgülü saç modelleri son zamanlarda salaş topuz saç modelleri ile de kullanılmaktadır. Örgülü yada topuz salaş saç modellerini seçmek sizlere kalmıştır.Salaş örgü saç modellerinde en çok tercih edilen örgü tarzı balıksırtı modeldir.

Tüm örgü modellerine ulaşmak için –> Örgü Modelleri ve Renkleri.

Salaş örgü saç modellerine ilave olarak salaş örgülü topuz saç modelleri doğmuştur. Salaş örgülü topuz saç stilleri saçların tepeden topuz yapılarak yada enseden topuzla birlikte yapılmasıdır. Ona ilave örgüyle taçlandırılmasıdır. Salaş örgülü topuz saç stilinizi yaparken renkli tokalar veya aksesuarlarla süslendirebilir, topuzunuza hava katabilirsiniz.

Örgü modelleri

Alternatifi çok olan ve çokça tercih edilen bu modeli kolaylıkla şekillendirebilir ve örgü detayının nerede olacağına karar verebilirsiniz. Kolay ve pratik olan örgülü topuzlar şık olduğu kadar sizlere gösterişli bir hava katacaktır.

Dağınık Örgülü Topuz Stili

Yukarıda galerimizde üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda fotolar tam boyutta görüntüleme yapmaktadır. Yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın