2018 İlkabahar & Yaz Saç Renkleri! Yılın Trend Renkleri

Uzun bir mevsimin ardından yaklaşan yaz; kadınları farklı görünüme katmaya hazırlanıyor. Havaların ısınmasıyla kadınların saç rengi değişimi de başladı. Kadınlar saç renkleri konusunda nasıl bir renk seçeceklerine karar vermekte zorlanırken, biz sizler için yaza uygun saç renklerini derledik.

Saç renginizi değiştirirken marjinal farklılıklar olmadıkça saç renginizi kendiniz evinizde değiştirebilirsiniz. Koyu tonlardan sarı tonlarına geçiş sağlayacaksanız kuaförden yardım almanızı öneririz.

Bu yazın saç renkleri arasında;

gibi trend olan renkler vardır. Bu renklerden kendinize yakışacak olanı kolayca seçebilirsiniz. Galerimizde fotolar üzerine dokunduğunuzda/tıkladığınızda tam boyutta görüntüleme yapmaktadır.

IŞILTILI KESTANE SAÇ RENGİ;

Geçtiğimiz yıllarda trend olan ve bu yılda popülaritesini koruyacağa benziyor. Yurt dışından bir çok ünlü ismin tercihi olan ışıltılı kestane saç rengine aşağıda galerimizden ulaşabilirsiniz.

KAPLAN GÖZÜ SAÇ RENGİ;

Son zamanların hızla trend olan saç renkleri arasında ilk sırada yer alan kaplan gözü saç rengi kadınların yeni gözdesi. Bu yaz trend saç renkleri arasında bizim favorimiz kaplan gözü saç rengi. Aşağıda galerimizde fotoğrafları tam boyutta inceleyebilirsiniz.

ÇİLEK SARISI SAÇ RENGİ;

Sosyal medyalarda karşımıza çıkan ve ünlülerin tercihi olan bu saç rengi bu yazda popülaritesini kaybetmeden daha da trend olmaya devam edecek. Birçok ton rengi olan çilek sarısı saç rengini biz sizlere koyu parlak olanını öneriyoruz. Rose gold olarak da bilinen bu saç rengi kızıl ve sarının karışımından farklı bir renk elde ediliyor.

Sarı ve tonları saç renkleri için –> 2018 Sarı Saç Renkleri

KOYU KIZIL SAÇ RENGİ;

Kızıl saç rengi eskiden beridir var olan ve vazgeçilemeyen saç renkleri arasında yer almaktadır. Çoğu kadının tercih ettiği bu saç rengi çoğu kadına çok ama çok yakışmaktadır. Bazı kadınlar bu saç rengi konusunda cesaret eksikliği yaşıyorlar. O kadınlarımızı da hemen sitemizden ten rengine göre saç rengi konumuza yönlendirelim.

Ten rengine göre saç renkleri –> 2018 Ten renginize yakışan saç renkleri

SİTE ANA SAYFASI İÇİN –> TOPUZ SAÇ MODELLERİ

Bir Cevap Yazın