En Çok Tutulan Saç Renkleri 2019

2019 yılına yaklaşırken saç renkleri merak konusu haline gelmeye başladı. 2019 yılının trend olan ve olacak saç renklerini sizler için derledik. Bu renkler: Sarı ve tonları,gri,kaplan gözü,abanoz kahve, kahverengi ve tonları,kızıl ombre saç renkleri, eclipting, Soğuk saç renkleri,bakır kızıl,kestane, çikolata kahvesi, karamel,kumral,küllü başta olmak üzere bütün 2019 Saç trendleri yalnızca burada!

Kuaförlerde beklemeyi sevmeyen kadınların çoğu saçlarını kendileri boyamayı tercih ediyor. Harikulade ve şık bir görünüm kazanmak isteyen kadınlarımız pastel tonlarından gri tonlarına, siyahtan kahve tonlarına kadar kendilerine yakışacak olan en iyi rengi seçip onu yapmak yada yaptırmak istiyorlar. Saç rengi konusu çok incelik gerektiren bir konudur. Bu konuda iyi karar vermek lazımdır. Çünkü beğenilmeyecek olan bir saç rengi sizi ve saçlarınızı üzecektir. Onun için dikkatli bir şekilde saç rengi seçmek gerekmektedir. Bu rengi seçerken de dikkat edilmesi gereken konulardan biriside cilt tonunuz, kaş ve göz renginiz olacaktır.

Saç renkleri Kategorisine ulaşmak için –> Saç Renkleri

Saç rengi değiştirmek hassas bir konu olduğu kadar kadınları farklı kılan bir konudur. Uzun yıllardan beridir saç renkleri her sene farklılık göstermektedir. Bu farklılığın sebebi moda haftalarında tercih edilen saç renkleri modaya yön vermektedir.  2019 Saç renkleri yine herkese istediğini verecek ve onları eşsiz kılacak renkler içermektedir.

2019 YILI TREND SAÇ RENKLERİ

SARI VE TONLARI SAÇ RENGİ

Sarı saç renkleri herkesin isteyip de cesaret edemediği saç renkleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de her 10 kadından 4’ü Sarı saç renklerini ve tonlarını tercih etmektedir. Bu saç renklerinde de başta bebek sarısı olmak üzere Kül sarısı, bal sarısı ve çilek sarısı en çok tercih edilen saç renkleri arasında yerlerini almaktadır.

Sarı ve tonları saç renklerine ulaşmak için –> Sarı ve Tonları 2019 Renkleri

GRİ VE TONLARI SAÇ RENGİ

Kadınlar genellikle kendilerini kötü hissettiklerinde ve kendilerini yenilik katmak istediklerinde saç renklerini değiştirmek isterler. Bu yüzden daha çok marjinal kadınlarımız gri ve tonları saç renklerine yönelirler. Bu saç rengi geçtiğimiz yıllarda daha çok orta yaşlardaki kadınlar tarafından tercih edilse de son zamanlar da 20’li yaşlarda gençlerimiz bu saç renklerini tercih eder hale geldi.

Gri ve tonları saç renklerine ulaşmak için –> Gri Saç Renkleri 2019 

GRİ-BEYAZ VE TONLARI SAÇ RENGİ

Beyaz ton saçlar ileri yaşlar içinmiş gibi görünse de aslında doğru kullanıldığında insana farklı bir hava katmaktadır. İş kadınlarının tercihi olan bu saç rengi doğru tonlamalar ve doğru kesim ile kullanıldığında sıra dışı bir imajınız olmasını sağlar. Aşağıda beyaz saç renkleriyle hazırlanmış saç modelleri galerisinden beyaz saçların sadece yaşlılar için değil gençlere de çok iyi yakıştığını göreceksiniz.

Gri beyaz tonları saç renklerine ulaşmak için –> Gri Saç Renkleri & Tonları 2019 

KAPLAN GÖZÜ SAÇ RENGİ 

Saç trendleri genel olarak kahve tonları saç renklerini içermektedir. Son yıllarda en çok tercih edilen kahve ve tonları saç renklerinden birisi olan kaplan gözü saç rengi kahve ve altın renklerinin birleşiminden meydana gelmektedir. Bu saç rengi oldukta trend olacağa benziyor.

Kaplan gözü Saç Rengine Ulaşmak için –> 2019 Kaplan Gözü Saç Renkleri

ABANOZ KAHVE SAÇ RENGİ

Kahverengi ve tonları bu yıl daha da fazla göreceğiz. Fazlaca Koyu bir renk olan Abanoz Kahve saç rengi saçlarınızın parlak ve canlı görünmesini sağlayacaktır. Küçük bir dipnot verelim bu saç rengi beyaz ve buğday tenliler için çok ideal olacaktır.

Abanoz Kahve Saç Rengi için –> 2019 Abanoz Kahve Saç Rengi

KAHVERENGİ VE TONLARI SAÇ RENKLERİ

Özellikle kış aylarında sonbahar aylarına doğru daha fazla tercih edilen kahve ve tonları saç renkleri bu yıl oldukça fazla trend olacaktır. Birçok tona sahip olan kahverengi rengi sizlere şıklık ve canlılık katacaktır. Kahve renkleri son zamanların en çok tercih edilen saç renkleri arasında yer almaktadır. Kadınların çok sevdiği çikolata kahve saç rengi son zamanlarda yeniden trend olup daha uzun yıllar bu popülaritesini kaybetmeyeceğe benziyor. Açıktan koyuya bir çok seçeneği ile kadınların dikkatini çeken çikolata kahve saç rengi sizlere estetik bir görünüm katacaktır.

ÇİKOLATA KAHVESİ SAÇ RENGİ

Doğal görünüm katan çikolata kahve saç rengi size enerjik hava katmasının yanında uzun yıllar trendlerden düşmeyecek saç rengidir. Saçlarınızın canlı görünmesini istiyorsanız bu saç renginden bir daha vazgeçemeyeceksiniz.

Çikolata kahve saç renklerine ulaşmak için –> Çikolata Kahve Saç Rengi 2019

KIZIL ÇİKOLATA SAÇ RENGİ

Kızıl tonlarını seven kadınların için vazgeçilmez bir saç rengidir. Beyaz tenli kadınlara daha çok yakışmaktadır.

Kızıl çikolata saç renklerine ulaşmak için –> 2019 Kızıl çikolata Saç Rengi

KIZIL KAHVE SAÇ RENGİ

Daha çok Kahve ağırlıklı bu saç rengi kızıl ile karıştırılarak elde edilmektedir.  Tercih eden bayanların bir daha vazgeçemediği bu saç rengi sosyal medyalarda da karşımıza sürekli çıkmaktadır.Saç renginde farklılık arayan kadınların sıklıkla tercih ettiği bu saç rengini kuaförünüzde yada evinizde kendiniz elde edebilirsiniz.

Kızıl kahve saç renklerine ulaşmak için–> Kızıl Kahve Saç Rengi 2019

KÜLLÜ KAHVE SAÇ RENKLERİ

Cilt alt tonlarından en çok soğuk alt tonuna yakışan küllü saç rengi herkesin hayranlıkla baktığı saç renkleri arasında yer almaktadır. Modern bir görünüm sağlayan küllü saç rengi Kahküllü saç ve bob saçlarla daha bir harikulade görünüm sağlamaktadır. Gri ve sarı arası olan daha çok griye yakın bu saç rengi son zamanların en çok tercih edilen, kadınların yaptırmak isteyip de cesaret edemediği saç renkleri arasında yer almaktadır.

Küllü kahve saç renklerine ulaşmak için–> Küllü Kahve Saç Rengi 2019

BAKIR SAÇ RENKLERİ

Son yılların en çok tercih edilen renkleri arasında olan kahve tonları yine popülaritesini korumaya devam ederken bakır rengi ve tonları da en çok tercih edilenler listesinde yerini almaya başladı. Bakır rengi eskiden beri tercih edilen fakat son yıllarda yavaş yavaş farklılaşmaya başlayan ton konusunda biraz değişmelere uğrayan saç renkleri arasında yer almaktadır.

Bakır saç renklerine ulaşmak için–> 2019 Bakır Saç Renkleri

BAL KÖPÜĞÜ SAÇ RENGİ

Son sezonların en çok tercih edilen saç tonları arasında pastel tonlar, sarı tonları ve tabi ki bakır saç renkleri tercih edilmektedir. Bakır yansımalı bakır tonları son zamanların en çok tercih edilen saç renkleri arasında yer almaktadır. Açık tenli kadınlara son derece harikulade bir vurgu sağlayan ve onlara şıklık katan saç rengidir bakır-bal köpüğü saç rengi.

Bal köpüğü saç renklerine ulaşmak için –> 2019 Bal Köpüğü Saç Rengi

ECLİPTİNG SAÇ RENGİ

Eclipting bir saç rengi tekniğidir. Aslında böyle bir renk yoktur. Yüz hatlarını incelterek saç renginin ortaya çıkmasını sağlayan ve daha belirgin bir hale getiren uygulamadır. Kontur tekniğinin saç rengine uygulanmasıdır. Kontur işlemininde yeni rakibi diyebiliriz. Bu sene bu renkten bol bol göreceğe benziyoruz.

KUMRAL SAÇ RENKLERİ

Kumral saç renkleri kadınlar tarafından en çok aranan saç renkleri arasındadır. Kumral ve tonları 2016 yılları başlarında tercih edilmeye başlanmış olup saç renkleri denildiğinde ilk akla gelen renklerden biridir. Özellikle küllü kumral tonlarının çok tercih edildiği bu saç rengi beyaz tenli kadınlara daha çok yakışmaktadır. Teniniz ve gözlerinizle yakaladığınız uyum sayesinde şık ve gösterişli olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kumral Tonları Renkleri için –> Kumral Saç Renkleri 2019

KESTANE TONLARI SAÇ RENKLERİ

Kestane rengi kadınların en çok tercih ettiği renktir. Sonbahar ve kış aylarında insanların içine sıcaklık katan bu renk koyu haliyle şık ve göz alıcı bir hale geliyor. Kestane tonlarından da sıklıkla tercih edileni bronz kestane ve koyu kestanedir.

Koyu kestane rengi esmer ve buğday tenlilere çok yakışmaktadır. Bronz kestane ise genellikli beyaz tenli kadınların tercih ettiğini söyleyebiliriz.

Kestane ve tonları saç renklerine ulaşmak için –> Kestane Saç Renkleri 2019

Galerimizde fotolar tam boyutta gösterim yapmakta olup, yön tuşlarıyla geçiş sağlayabilirsiniz. Fotoların video hali aşağıdadır.

Site ana sayfası için–> Topuz Saç Modelleri

Bir Cevap Yazın